bouncing balls

De diensten van Geraets Metaalbewerking

Diensten

Wij leveren een totaalpakket op het gebied van draai en freeswerk, maar ook kunt u bij ons terecht voor producten die samengesteld moeten worden d.m.v. lassen (tig/mig).

Onze Diensten

Ontdek onze diensten

pexels-pixabay-162601

Draaien

Welkom bij Geraets Metaalbewerking, dé specialist op het gebied van metaaldraaien. Met jarenlange ervaring en een passie voor precisie, leveren wij hoogwaardig draaiwerk voor diverse industrieën. Of u nu op zoek bent naar enkelstuks, kleine series, of grootschalige productie, wij bieden maatwerk oplossingen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

pexels-erenlerhakan-1427292

Frezen

Welkom bij Geraets Metaalbewerking, dé expert in het frezen van metaal. Met een uitgebreide ervaring en een toewijding aan precisie, leveren wij hoogwaardige freeswerkoplossingen voor uiteenlopende industrieën. Of u nu op zoek bent naar enkelstuks, kleine series, of grootschalige productie, wij bieden maatwerk oplossingen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

pexels-matej-117839-716665

Maatwerk

Gelet op de ruime en brede ervaring in de metaalbranche kunnen wij actief meedenken met de klant en zodoende een passende oplossing bieden. Geraets Metaalbewerking richt zich op enkel stuks en kleine series. Daarnaast worden machine reparaties of modificaties verricht, waardoor bijvoorbeeld het aanschaffen van een nieuwe machine of machineonderdeel niet altijd nodig hoeft te zijn.

pexels-mike-bird-190574

Overige werkzaamheden

Welkom bij Geraets Metaalbewerking, uw betrouwbare partner voor een breed scala aan metaalbewerkingen. Met jarenlange ervaring en een toewijding aan precisie en kwaliteit, bieden wij ook overige werkzaamheden aan, heb jij een specifieke wens? Laat het ons dan weten via de mail of bel ons op


Open chat
Welkom bij BR and Design.
Waarmee kan ik je helpen?