bouncing balls

Onze Diensten

Bekijk hier onder alle informatie over de diensten

Stucwerk

Bij Stukadoorsbedrijf Dijkstra staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Met jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche zijn wij dé experts in het realiseren van diverse stucwerk projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan stucwerk diensten aan. Ons stucwerk is behangklaar en sausklaar. Wij voeren sierpleister stucwerk uit en fijn stucwerken. Of het nu gaat om het glad maken van uw wanden en plafonds voor een moderne afwerking, het aanbrengen van decoratieve sierpleisters voor een unieke uitstraling, of het creëren van een duurzame en onderhoudsvriendelijke wandafwerking. wij hebben de expertise om aan al uw wensen te voldoen.

Exclusief stucwerk

Bij Stukadoorsbedrijf Dijkstra staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Met jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche zijn wij dé experts in het uitvoeren van exclusief stucwerk. Wij transformeren uw ruimte met unieke en hoogwaardige afwerkingen van beton, marmer en leemstuc, die uw interieur een luxe en verfijnde uitstraling geven.

Wij bieden een breed scala aan exclusieve stucwerk diensten aan, waaronder:
Betonstuc: Voor een strakke en moderne industriële look. Betonstuc is ideaal voor wanden, vloeren en badkamers en biedt een robuuste en stijlvolle afwerking die zowel duurzaam als waterdicht is.

Marmerstuc: Breng een gevoel van luxe en elegantie in uw ruimte met marmerstuc. Deze techniek creëert een gladde, glanzende afwerking die doet denken aan echt marmer, perfect voor representatieve ruimtes zoals woonkamers en entrees.

Leemstuc: Voor een natuurlijke en ademende wandafwerking. Leemstuc zorgt voor een gezond binnenklimaat en een warme, rustieke uitstraling. Ideaal voor zowel moderne als traditionele interieurs, met een breed scala aan kleuren en texturen.

Plafonds

Bij Stukadoorsbedrijf Dijkstra staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Met jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche zijn wij dé experts in het uitvoeren van hoogwaardig stucwerk voor plafonds. Of u nu op zoek bent naar een sausklaar oppervlak, spekwerk of fijnschuurwerk, wij zorgen voor een perfect resultaat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in:
Sausklaar Stucwerk: Voor een strakke en gladde afwerking van uw plafond, klaar om geschilderd te worden. Ons sausklaar stucwerk zorgt voor een egaal en professioneel eindresultaat, waardoor uw verfwerk perfect tot zijn recht komt.

Spekwerk: Breng een subtiele en elegante structuur aan uw plafond met spekwerk. Deze afwerking geeft uw ruimte een unieke uitstraling en kan in verschillende patronen en diktes worden aangebracht.

Fijnschuurwerk: Voor een verfijnde en decoratieve afwerking van uw plafond. Fijnschuurwerk biedt een lichte, korrelige textuur die zorgt voor een luxe uitstraling en een speels lichtspel in uw ruimte.

Wanden

Bij Stukadoorsbedrijf Dijkstra staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Met jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche zijn wij dé experts in het realiseren van hoogwaardig stucwerk voor uw wanden, compleet met lijst- en rozetwerk. Wij brengen een verfijnde en klassieke uitstraling aan uw interieur, waarbij elk detail met zorg en precisie wordt afgewerkt.

Lijstwerk: Breng elegantie en karakter in uw interieur met ons op maat gemaakte lijstwerk. Of het nu gaat om eenvoudige, strakke lijsten of gedetailleerde en klassieke profielen, wij realiseren het precies zoals u het wenst.

Rozetwerk: Voeg een stijlvolle en decoratieve touch toe aan uw plafonds met ons prachtige rozetwerk. Ideaal voor het accentueren van kroonluchters of andere plafondverlichting, ons rozetwerk is verkrijgbaar in diverse designs en stijlen.

Open chat
Welkom bij BR and Design.
Waarmee kan ik je helpen?