Gastenboek

THoeksema

We hebben afgelopen week een top vakantie gehad in deze Villa. Alles wat beloofd was is aanwezig, Super netjes en stijlvol, echt een aanrader. Prima gastheer, en eigenaar heer Bodde Bedankt!! T Hoeksema Alkmaar

Chafik

We hebben net een top vakantie achter de rug gehad in de luxe villa van familie bodde, de villa was super, de ontvangst was super, de service was super, de locatie en de uitzicht op zee was top, de privacy en de veiligheid was top, heb hier geen woorden voor, alles was gewoon top. Alles wat er op foto's van micazu stond komt overeen met de waarheid, Bedankt jos bodde voor alles, deze villa zou ik iedereen aanraden voor diegene die een rustige en een leuke en een onvergetelijke vakantie wil doorbrengen.

Familie de Vries

Hallo Jos, Wij hebben een top vakantie gehad in de villa. Op de foto's al mooi maar in het echt nog mooier. Goed ontvangst, schone villa, mooi uitzicht en rustige omgeving. Een prima zwembad en door de geplaatste afrastering er om heen konden we onze twee jarige lekker laten rondlopen/spelen zonder angst dat hij in het water zou springen. Kortom een echte aanrader voor allen die op zoek zijn naar een hele mooie villa. Bedankt dat wij hier een weekje hebben mogen verblijven.
Open chat
Welkom bij BR and Design.
Waarmee kan ik je helpen?