bouncing balls

Timmerbedrijf Tigchelaar

Verbouw

Druk op onderstaande knop voor meer informatie.

Nieuwbouw

Druk op onderstaande knop voor meer informatie.

Onderhoud

Druk op onderstaande knop voor meer informatie.

Welkom

Timmerbedrijf Tigchelaar is een onderneming die zich richt op het verbouwen, bouwen en onderhouden van woningen welke geleid wordt door Evert Tigchelaar. Bij veel bouwprojecten is mijn rol hoofdaannemer, besteed ik werk uit aan onderaannemers en ontzorg ik de klant. Ik sta voor  degelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit en werk met goede materialen.

 

Timmerbedrijf Tigchelaar beschikt over een eigen machinale houtbewerkingswerkplaats waar alle mogelijkheden voor de hand liggen.  Wij spelen in op de verduurzaming en energiebesparende maatregelen en helpen de klant daarbij door advies te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Projecten

Hieronder een aantal foto’s van onze projecten

Open chat
Welkom bij BR and Design.
Waarmee kan ik je helpen?