bouncing balls

Over Quality-Stuc Stucadoorsbedrijf.

Respect

Kwaliteit

Vakmanschap

Service

Mijn naam is Arend Kooistra  ,Vanaf de lagere school heb ik de LTS gedaan en vervolgens ben ik mijn diploma’s voor het vakmanschap stucadoren gaan halen.

 

Nog steeds oefen ik mijn vak met heel veel plezier uit. Natuurlijk is de ene dag de andere dag niet, maar dat zal voor iedereen gelden. Ik heb 17 jaar lang voor een dezelfde werkgever gewerkt. Sinds 1 Juni 2007 ben ik voor mijzelf begonnen.

 

Mede door mijn ervaring, maar zeker ook door mijn eigen aard, vind ik respect, kwaliteit, vakmanschap en service erg belangrijk. Dit heeft mede er toe geleid dat ik voor mijzelf ben begonnen.

Er zijn  de afgelopen jaren veel meer exclusief stucadoorswerk naar Nederland gekomen. Voorbeelden zijn de pandomo stucwerk, het rafaello stucwerk. Dit soort stucwerk is afkomstig uit Italië. Niet alle stucadoren zijn hiertoe bevoegd of kunnen dit. Ik mag me prijzen dat ik dit soort stucwerk goed kan uitvoeren. Als U meer hierover wilt weten dan kunt U mij altijd bellen voor meer informatie hierover. Om een indruk te krijgen kunt U bij de foto’s enige voorbeelden zien.

Open chat
Welkom bij BR and Design.
Waarmee kan ik je helpen?