bouncing balls

Tarieven

Plan op maat, tarieven & volledige ontzorging

Wij begrijpen dat het creëren van een website een uitdagende taak kan zijn, vooral wanneer de juiste inhoud bedacht moet worden. Daarom bieden wij een volledig ontzorgende ervaring, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien.

Bij BR and Design gaan we verder dan alleen het ontwerpen van een mooie website. We nemen ook de last van het produceren van hoogwaardige foto's en pakkende teksten van uw schouders. 

Onze aanpak begint met een grondig begrip van uw bedrijf, uw doelgroep en uw doelstellingen. Vervolgens werken we samen met u om de juiste boodschap vast te leggen en te vertalen naar aantrekkelijke tekstuele inhoud.

Door het hele proces heen streven we naar transparantie en open communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en eventuele wijzigingen kunt aanbrengen. Ons doel is om uw visie tot leven te brengen en deze boodschap digitaal weer te geven bij de klant. Wij leveren een website die niet alleen voldoet aan, maar overtreft, uw verwachtingen.

 

Tevreden klanten
100%
Vaardigheden
90%
Premium informatieve website

€595

Deluxe informatieve website

€999

Premium webshop

€849

Deluxe webshop

€1249

Het totaal pakket voor een zzp'er

Neem nu contact op

(+31) 6 46605040

Open chat
Welkom bij BR and Design.
Waarmee kan ik je helpen?